Werk locatie

Kemico B.V. biedt onderhoud en reparatie aan bij klanten door eigen medewerkers.
Alle medewerkers zijn VCA, Forklift en Scissor Lift gecertificeerd. Deze gespecialiseerde medewerkers installeren de producten en werken met de geproduceerde en geleverde producten door Kemico B.V. Ook bieden wij een volledig onderhoudspakket aan. Onze medewerkers zijn dan 24 uur per dag beschikbaar voor onderhoud, installatie en reparatie. Op basis van een vooraf opgesteld onderhoudsschema en door middel van open calculatie, worden alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden geanalyseerd en vervuld. Vanwege de efficiënte uitwisseling van arbeidskrachten met de verschillende deskundigheid, creëert Kemico B.V. een enorme kostenbesparingen voor de klant. Onderhoud en reparatie gebeurt zowel “off site” als “on site”. De brede expertise van onze werknemers binnen uw branche garanderen een volledige integratie met uw eigen reguliere activiteiten.

Periodieke onderhoud

Wij hebben een eigen onderhoudsdienst uiteraard VCA gecertificeerd.
Van een aantal gerenommeerde bedrijven hebben wij het onderhoud van de installaties in beheer met onder andere een 24 uursservice dienst.
De modificaties en reparaties kunnen dus “on site ”gedaan worden.

Nen 3140 keuringen en reparaties

NEN 3140 is een zelfstandige norm die voor Nederland alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. NEN 3140 is van toepassing op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning en 1500 V-gelijkspanning.
Wij verzorgen keuringen en reparaties op dit gebied.

Door onze jarenlange expertise bij de bulkoverslagbedrijven in de Europoort en Botlek kunnen wij “state of the art” nieuwe grijpers en shovel bakken bouwen.
Natuurlijk kunt u ook voor de reparatie hiervan bij ons terecht. Door doordachte modificaties met de juiste slijtvaste materialen worden uw grijpers weer als nieuw.