Over ons

Geschiedenis

Kemico B.V. is een jonge organisatie opgericht op 01 juni 2019 met een oude ziel welke is ontstaan door bij de oprichting Breeman & van Seventer B.V. over te nemen welke in 1961 is begonnen en uitgegroeid tot een belangrijke (inter)nationale machinebouwer, bekend om haar vakkennis, creativiteit en haar probleemoplossend vermogen. De internationale klantenkring van Breeman & van Seventer B.V. die zich bevinden in het baggeren, maritieme, transport-, stuwadoors en de energie-industrie worden heden ten dage door Kemico B.V. bediend. Onze klanten worden bediend vanuit onze productievestiging in Zuidland (NL). Hier worden bijna alle technische behandelingen en handelingen uitgevoerd door onze eigen medewerkers en met onze eigen machines. Door langdurige samenwerking en de daardoor verkregen ervaring van de medewerkers hebben we de behoeften van onze klanten grondig leren kennen. Veel van de geleverde producten door Kemico B.V. zijn kantgericht ontwikkeld, geproduceerd en/of opgelost.

Deze innovatieve standaard applicaties worden zeer gewaardeerd en zijn voor, zowel nationaal als internationaal, praktisch toepasbaar, betrouwbaar en duurzaam.

Onze tak van hijsequipment kunt u herkennen aan het speciale “Bleq.net” label.

Onze ambitie; dat onze stakeholders zich een deel voelen van Kemico, onze medewerkers een mede eigenaarschap ontwikkelen, klanten ons als collegae zien, leveranciers een onderdeel van ons product zijn, waar oplossingsgericht gedacht wordt, service geen dienst maar een vanzelfsprekend is. Een verlengstuk en sparingspartner van onze stakeholders zijn is voor ons geen uitdaging maar een vanzelfsprekendheid.

Stakeholders zijn onze partners,

Medewerkers ons kapitaal en

Kennis onze macht.

Management;

Kunt u benaderen door een mail te sturen naar: management@kemico.nl

Operations, purchase & planning

Kunt u benaderen door een mail te sturen naar: ccc@kemico.nl